HL Technieken

Warmtepompboiler installateur

Een warmtepompboiler is een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van water in huis. Het haalt warmte uit de omgeving en gebruikt deze om water te verwarmen. Hierdoor verbruikt het aanzienlijk minder energie dan traditionele boilers die werken op elektriciteit of gas. 

Wij  promoten duurzaamheid en energiebesparingen. Door het installeren, onderhouden en repareren van warmtepompboilers helpen wij onze klanten hun energieverbruik te verminderen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ontdek hoeveel je kunt besparen door over te stappen van een elektrische boiler naar een warmtepompboiler. Gebruik onze tool om jouw persoonlijke besparing te berekenen.

warmtepompboiler
Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over warmtepompboilers!

warmtepompboiler lede

Waarom kiezen voor HL Technieken?

Bij HL Technieken in Aalst geloven we dat we ons onderscheiden van de rest en dat we de beste keuze zijn voor jouw warmtepompboiler installatie en onderhoud.

Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat  nodig is om een efficiënt en duurzaam systeem te installeren. Bij HL Technieken geloven we in persoonlijke service en aandacht voor elke klant. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die bij jouw specifieke situatie passen.

We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen te voorzien van de best mogelijke service. Wij gebruiken alleen hoogwaardige en betrouwbare materialen en producten voor onze warmtepompboiler installaties. We zijn zo zeker van de kwaliteit van ons werk dat we een garantie bieden op al onze installaties en reparaties.

Geniet nog dit jaar van een premie van 900 tot 1620€!

Enkele voordelen

Een warmtepompboiler is een uitstekende keuze voor verwarming. Geniet van deze voordelen:

Energie-efficiëntie

In tegenstelling tot traditionele elektrische boilers, gebruikt een warmtepompboiler de warmte in de lucht of de grond om water op te warmen, wat betekent dat het veel minder energie verbruikt. Dit leidt tot een besparing van meer dan 70% op uw energierekening tov een elektrische boiler.

Milieuvriendelijk

Omdat het minder energie verbruikt, produceert het minder CO2-uitstoot dan traditionele elektrische boilers. Bovendien gebruikt het geen fossiele brandstoffen en is het in staat om hernieuwbare energiebronnen zoals de zon en de wind te gebruiken.

Flexibiliteit

Goed te combineren met zonnepanelen voor thermische buffer: overtollige elektriciteit wordt gebufferd in de vorm van warmte en cv-systemen voor naverwarming indien gewenst. Er bestaan toestellen met lucht kanalen of met buiten unit.

Partners

Onze merken

Wij werken steeds met kwaliteitsvolle producten

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over warmtepompboilers!