HL Technieken

Gasketel met boiler

Een gasketel met boiler is een populaire keuze voor zij die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun huis en sanitair water te verwarmen. Bij Hl technieken hebben we een breed scala aan gasketels met verschillende soorten boilers in ons gamma.

Of je nu een muurboiler, een staande boiler of een ingebouwde boiler zoekt, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Ook gasketels met een elektrische weerstand als back-up of een gasketel in combinatie met een zonneboiler / warmtepompboiler zijn mogelijk.

Wij werken vooral in de regio groot Aalst.

gasketel met boiler
Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over gasketels.

Enkele voordelen

Snel warm water

De gasketel met boiler kan water opslaan en opwarmen, zodat je direct warm water hebt wanneer je het nodig hebt, bijvoorbeeld voor douchen of afwassen.

Veelzijdigheid

Een gasketel met boiler kan meerdere warmwaterpunten tegelijkertijd bedienen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd douchen en de afwas doen zonder dat je temperatuur verliest.

Betrouwbaar

Gasketels zijn betrouwbare apparaten. Ze hebben een lange levensduur en vereisen minder onderhoud in vergelijking met andere verwarmingssystemen.

Wat klanten zeggen over ons

Kamiel Van der schueren
Kamiel Van der schueren
2023-03-29
De afspraken worden tot in de puntjes verzorgd. Flexibel en verzorgd werk. Alles wordt proper achtergelaten.
Dimitri De Vleeschauwer
Dimitri De Vleeschauwer
2022-09-30
Aanrader
Renske Thierens
Renske Thierens
2021-12-18
Flexibel, klantgericht, oplossingsgericht! Een aanrader!