HL Technieken

Gasketel onderhoud in Aalst

Als trotse eigenaar van een gasverwarming systeem is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw ketel in topconditie blijft. Het regelmatig onderhouden van uw gasverwarmingssysteem is niet alleen essentieel om de efficiëntie en prestaties te behouden, maar het is ook belangrijk voor de veiligheid van uw huis en gezin.

Bij Hltechnieken in Aalst begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw gasverwarmingssysteem. Onze gecertificeerde technici hebben de kennis en ervaring om uw gasketel grondig te inspecteren en eventuele problemen op te lossen voordat ze ernstige schade aanrichten.

Waarom is Onderhoud van de Gasketel Belangrijk?

Regelmatig onderhoud van uw gasketel is niet alleen wettelijk verplicht, maar het is ook essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van uw toestel. Een goed onderhouden gasketel zal efficiënter werken, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Bovendien kan regelmatig onderhoud potentiële problemen vroegtijdig opsporen, waardoor dure reparaties in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het Proces van Gasketel Onderhoud

Het onderhoud van een gasketel is een grondig proces dat bestaat uit verschillende stappen. Eerst voert de technicus een algemene controle van de volledige verwarmingsinstallatie uit. Vervolgens reinigt hij de brander en de primaire warmtewisselaar. Daarna voert hij een rookgasanalyse uit om te controleren of de ketel efficiënt brandt. Ten slotte controleert hij de waterdruk om te zorgen dat het systeem correct functioneert.

Een onderhoud omvat volgende zaken:

Waarom kiezen voor ons?

  • Een uitgebreide inspectie van alle onderdelen van uw gasverwarmingssysteem om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.
  • Reiniging van de verbrandingskamer, de brander en andere onderdelen die vuil kunnen worden en de efficiëntie van uw systeem kunnen beïnvloeden.
  • Vervanging van eventuele beschadigde of versleten onderdelen om ervoor te zorgen dat uw systeem efficiënt en veilig blijft werken.
  • Advies over hoe u uw systeem in topconditie kunt houden tussen de onderhoudsbezoeken door.

 

Als u op zoek bent naar professioneel onderhoud voor uw gasverwarmingssysteem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om uw ketel te laten onderhouden door onze experts in Aalst.

Enkele voordelen

U bent als gebruiker verantwoordelijk voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Als u huurt, wil dat dus zeggen dat u als huurder de cv moet laten onderhouden, en niet de verhuurder!

Attest brandverzekering

Na het onderhoud bent u volledig in orde met uw verplichte attesten voor de brandverzekering.

Vlotte reparatie

Vlotte reparatie van de meeste merken. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we een offerte kunnen opmaken.

Betrouwbaar

Wij zijn een gecertificeerde partner. U krijgt ook advies over instellingen om energie te besparen.

Wat klanten zeggen over ons

Kamiel Van der schueren
Kamiel Van der schueren
2023-03-29
De afspraken worden tot in de puntjes verzorgd. Flexibel en verzorgd werk. Alles wordt proper achtergelaten.
Dimitri De Vleeschauwer
Dimitri De Vleeschauwer
2022-09-30
Aanrader
Renske Thierens
Renske Thierens
2021-12-18
Flexibel, klantgericht, oplossingsgericht! Een aanrader!

Veelgestelde vragen

HL Technieken is gevestigd aan de Gentsesteenweg 362 in Erpe-Mere.

HL Technieken biedt een breed scala aan diensten, waaronder verwarming, ventilatie en gasketel onderhoud.

Regelmatig onderhoud van uw gasketel is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van uw toestel. Het kan helpen om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen, de efficiëntie van uw toestel te verbeteren en de levensduur van uw toestel te verlengen.

Het onderhoud van een gasketel door HL Technieken omvat een algemene controle van de volledige verwarmingsinstallatie, de reiniging van de brander en de primaire warmtewisselaar.

Neem vrijblijvend contact op

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren professional voor het onderhoud van uw gasketel, dan is HL Technieken de juiste keuze.