HL Technieken

Over ons

Bij HL Technieken zijn we trots op ons team van hoogopgeleide en ervaren technici, die zich toeleggen op een breed scala aan diensten op het gebied van sanitair, verwarming, koeling en warmtepompen.

Onze certificeringen, waaronder Attest G1 gastechnicus, Tv nummer mazout technicus, en koeltechnische certificeringen, zorgen ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit.

Henri Lievens is ook officieel RESCert installateur, hierdoor kan jij als klant subsidies krijgen. Zonder dit certificaat is dit niet mogelijk. Meer informatie.

hl technieken

Erkend bedrijf

Bovendien zijn we een erkend bedrijf voor warmtepompen, wat betekent dat we in staat zijn om uw warmtepomp te keuren en u te helpen subsidies aan te vragen voor uw installatie. We installeren ook hybride verwarmingssystemen en waterverzachters, waardoor we een volledig scala aan oplossingen kunnen bieden voor uw technische behoeften.

We zijn gespecialiseerd in zowel algemene als gespecialiseerde diensten, zoals de installatie van radiatoren en vuilwaterpompen, en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Onze passie voor het vak, gecombineerd met onze expertise en toewijding, zorgt ervoor dat we altijd klaar staan om u te helpen met uw technische behoeften.

Neem vrijblijvend contact op

Bij HL Technieken kunt u rekenen op een uitstekende klantenservice. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.