HL Technieken

Bereken jouw voordeel van een warmtepompboiler tov een elektrische boiler

Gelieve uw jaarlijks verbruik, het aantal bewoners, en de kostprijs van elektriciteit per kW in te voeren. Zo kunnen we u tonen wat de prijs- en kostenverschillen zijn op basis van uw specifieke situatie.

Vul deze gegevens in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen met een warmtepompboiler.

Vul deze gegevens in

Stookkost elektrische boiler 1 jaar 0
Stookkost warmtepompboiler 1 jaar 0
Verschil na 1 jaar 0
Stookkost elektrische boiler 15 jaar 0

Stookkost warmtepompboiler 15 jaar 0

Verschil na 15 jaar 0

Voordelen warmtepompboiler

Energie-efficiëntie

In tegenstelling tot traditionele elektrische boilers, gebruikt een warmtepompboiler de warmte in de lucht of de grond om water op te warmen, wat betekent dat het veel minder energie verbruikt. Dit leidt tot een besparing van meer dan 70% op uw energierekening tov een elektrische boiler.

Milieuvriendelijk

Omdat het minder energie verbruikt, produceert het minder CO2-uitstoot dan traditionele elektrische boilers. Bovendien gebruikt het geen fossiele brandstoffen en is het in staat om hernieuwbare energiebronnen zoals de zon en de wind te gebruiken.

Flexibiliteit

Goed te combineren met zonnepanelen voor thermische buffer: overtollige elektriciteit wordt gebufferd in de vorm van warmte en cv-systemen voor naverwarming indien gewenst. Er bestaan toestellen met lucht kanalen of met buiten unit.

Partners

Onze merken

Wij werken steeds met kwaliteitsvolle producten

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over warmtepompboilers!